Touringcar

Moderne touringcars voor een plezierig reis

Touringcar dagtochten

We bieden touringcar vervoer aan voor reisbureaus, bedrijven en particulieren. We hebben mini touringcars voor maximaal 16 passagiers en standaard touringcars voor maximaal 55 passagiers in onze wagenpark. We hebben de oplossing voor elke gelegenheid. Of het nu om een bedrijfsuitje, een bruiloft of een reisagentschap gaat, we hebben de mogelijkheid om uw werknemers, gasten of klanten een onvergetelijke reis te bezorgen.

Onze touringcars zijn modern van bekende en populaire merken en uitgerust met de nieuwste Gps-systemen. De touringcars worden dagelijks schoongemaakt en goed onderhouden.

Chauffeurs zijn professioneel en hebben een geldige rijbewijs en alle benodigde diploma’s. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Ze kunnen zowel Nederlands als Engels spreken.

Boek een Touringcar

What about pricing?

Don’t worry. We provide very nice deals and the most competitive price just for you!
Check Rates

ALLEEN GEKWALIFICEERDE CHAUFFEURS

Onze chauffeurs zijn professioneel opgeleid en beschikken over een geldige taxichauffeurs vergunning en de benodigde diploma’s. Ze kennen de wegen, oriëntatiepunten en alle populaire bestemmingen heel goed. Ze kunnen zowel Nederlands als Engels spreken.

Boek Nu

Onze Vervoerssoorten

Scan de code